Artikelen in wagentje:   0
Home /  Inloggen  / Account aanmaken  / 
 • Netherlands
 • Valuta:

  Verzenden & retouren

  Verzenden & retouren

  Verzending:

  Er zijn twee vormen van vervoer. EMS is de belangrijkste methode, de geschatte tijd van aanvang is meestal 5-7 dagen. DHL Express Opmerking: Sommige afgelegen gebieden, moet extra vracht, de werkelijke verzendkosten afhankelijk van uw locatie te betalen. Attack tijd wordt meestal geschat op 3-5 werkdagen. ? Voor degenen die nog vragen hebben, aarzel dan niet contact op te nemen service.Worldwide klantorders kunnen worden verzonden naar de in rekening gebracht door de importerende landen de tarieven en andere belastingen in het land. Net als voor het opruimen van alle toepasselijke belastingen, toeslagen en extra kosten voor u. Douane richtlijnen verschillen sterk van land tot land, neem dan contact op met uw lokale douanekantoor voor meer informatie.

  Personeel eisen:

  Handtekeningen zijn verplicht om uw aankoop te leveren. Als niemand biedt aan de feitelijke levering adres, zul je niet krijgen. Ophalen objecten, moet u de punten aan de rederij te kiezen voor een periode van tijd wordt weergegeven aan de linkerkant van de kaart, in plaats van rechts, als je de eerste keer levering gemist.

  Follow-up:

  Zodra u koopt verzonden, ontvangt u een e-mail naar elk van ons. In deze e-mail om uw bestellingen, de trading site waar u het tracking nummer kunt volgen.

  Terugkeer

  We nemen de resultaten van de volgende drie redenen.

  1. Grootte is onjuist

  2. Verkeerde artikel verzonden

  3. Defecte item

  Zodra u het verkeerde product of gebrekkig punt hebt, ontvangt u het product binnen 1-2 dagen van te voren hebben wij het recht om terug te keren en zich te wisselen. Als u ons niet kan voorzien van een korte samenvatting, zullen wij niet uw terugkeer of transactie goed te keuren. Alle aangiften moeten worden ontvangen authorized.To geregeld terug, moet u contact opnemen met de klantenservice informatie back overeenkomst. Bijna alle items moet nieuw en ongedragen, ongewassen en de zaak terug te zijn. Allemaal uniek etiket moet altijd worden aangesloten. Als de terugkeer toestemming, zullen we weigeren te accepteren of terugbetaling * gebruiker geen fysieke schade veroorzaken, is een product punt niet van toepassing op deze policy.Friendly gevonden. Doorgestuurd door de beste, zo snel mogelijk, zodat we kunnen sneller, dan repareren.

  Notice

  Annulering van bestellingen moeten eisen "Voordat bestelling is verzonden. Oorzaken alle bestellingen dit proces zo snel mogelijk, binnen zes tot acht uur na de bestelling, zodat we niet altijd in staat zijn om de bestelling te annuleren wordt na geplaatst. Ik hoop dat je kunt in deze Het belangrijkste punt om te begrijpen. verzoek tot annulering "na de bestelling is verzonden in overeenstemming met het terugkeerbeleid zal worden behandeld.